Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Aangifte tegen oud-burgemeester Gerd Leers

Geplaatst opwoensdag 20 september 2017 - 11:58

* Forse kritiek op trainer Roda JC
* Overleden kind op bijzonder familieportret
* Hardleerse Venraynaar na veroordeling direct opgepakt

Opgepast: spookfacturen van WML
Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) waarschuwt voor nepfacturen. Bij mensen in Heerlen en Sittard zijn valse rekeningen in de brievenbus gestopt. Ze zijn op het eerste oog niet van echt te onderscheiden. Lees hier meer.

'Oud-burgemeester Leers lid van criminele organisatie'
Oud-burgemeester van Maastricht Gerd Leers zou mogelijk betrokken zijn bij een criminele organisatie. Volgens advocaat Richard Wagemans zou hij deel uitmaken van een elftal dat gesjoemeld heeft bij de aanbesteding van Magisch Maastricht. Leers zou daarin een leidende rol hebben en zijn invloed op het stadhuis hebben misbruikt. Lees hier meer.

Kritiek op Roda-trainer na dramatische seizoensstart
Het is hommeles bij Roda JC. Prominenten Huub Stevens en Sef Vergoossen zetten vraagtekens bij de aanpak van trainer Robert Molenaar, schrijft Voetbal International. De twee zijn zich kapot geschrokken door het verlies van Willem II. Roda staat troosteloos onderaan in de eredivisie met geen enkel punt. Lees hier meer.

Bijzondere familiefoto
Fotograaf Dasja kreeg een bijzonder verzoek van een familie uit Venray. Ze wilden graag een familiefoto, waar ook hun overleden zoontje Mylan op staat. Het jongetje overleed vlak na de geboorte, maar hoort nog steeds bij het gezin. Door de schaduw van het ventje, dat nu zes jaar zou zijn geweest, in de foto te zetten, staat nu toch het hele gezin op het bijzondere familieportret. Moeder Sanne en vader Vincent kregen heel veel hartverwarmende reacties op het kiekje. Lees hier meer.

Niet zo slim
Een 36-jarige man uit Venray is dinsdag veroordeeld tot tien weken gevangenisstraf. Hij had de politie op Facebook beledigd en bedreigd. In plaats van lering uit de veroordeling te trekken, werd de man woest en verviel in oude fouten. Het werd opnieuw opgepakt. Dit keer voor het beledigen en bedreigen van de rechter, Officier van Justitie en de politie. Lees hier meer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen