Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: 7-jarig meisje met botbreuken achtergelaten

Geplaatst opdinsdag 3 november 2015 - 12:00

* Hoort Limburg niet meer bij Nederland?
* Iceman laat Oprah Winfrey smelten
* Meisje (7) met botbreuken achtergelaten

Horen wij bij België of Duitsland?
Volgens de Volkskrant horen wij niet meer bij Nederland. Het bericht over de grote stroomstoring in Zuid-Limburg staat namelijk in de sectie buitenland geplaatst. Als Limburg geen Nederland is, waar moeten 'we' ons dan bij aansluiten: België of Duitsland?

Hollywood smelt voor The Iceman
Het gaat lekker met iceman Wim Hof, geboren in Sittard. Het ijskonijn heeft de laatste tijd veel succes in Amerika."Het ging als een lopend vuurtje door Hollywood. Op een gegeven moment zat ik bij Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Tom Hanks... En iedereen zit daar dus nu te ademen!"

Foto: Instagram Wim Hof

Straffen tot 5 jaar geëist tegen autobende
Acht Heerlenaren, lid van één familie, zijn gisteren voor de Belgische rechter verschenen. Ze worden verdacht van de diefstal van tientallen dure auto's van voornamelijk het merk Land Rover en BMW. Als het aan het OM ligt, krijgen de verdachten een gevangenisstraf van één tot vijf jaar.

Mogelijk miljoen euro schade voor Chemelot
De stroomstoring in Zuid-Limburg heeft gisteren voor een flinke schadepost gezorgd bij Chemelot. Een aantal fabrieken kwam stil te liggen waardoor de kosten mogelijk in de miljoenen lopen.

stroom stroomstoring
Foto: Frank Moonen

Meisje (7) aangereden, daders op de vlucht
Een meisje van zeven jaar was buiten aan het spelen in Heerlen, toen ze plots werd aangereden door een scooter. Het scootertuig sloeg vervolgens op de vlucht. Het kleine meisje werd met botbreuken en een hersenschudding naar het ziekenhuis vervoerd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen