1Lunch (10 juli 2020)

1Lunch: Wilhelmus klinkt in Venlo

Een bestuurder is spoorloos na het veroorzaken van een ravage in Weert, sleutelloze auto's zijn gewild in Horst en Jong Oranje gaat spelen in De Koel. Dit en meer in de 1Lunch.

1Lunch - 9 jul 2020
1Lunch: We ergeren ons groen en geel aan hardrijders

Druk op stroomnet loopt te hoog op door zonneparken, slechte conditie breekt autodief op en Limburgers ergeren zich aan verkeersoverlast in de eigen buurt. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

1lunch
1Lunch: Roermond startplaats Serious Request

Geblokkeerde remmen zorgen voor verkeerschaos, Burgernet gaat om foto's vragen en Serious Request start dit jaar in Roermond. Dit en meer in de 1Lunch van woensdag.

1Lunch (7 juli 2020)
1Lunch: Vakantiegangers komen weer naar Limburg

Eerste editie Limburg Pride coronaproof, Sittards bedrijf ontwikkelt anti-stresstent en toeristen weten Limburg weer te vinden. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

1lunch-6juli
1Lunch: Zomerweer blijft nog even achter wolken steken

Maandenlang geheim onderzoek naar drugs, vat met salpeterzuur valt van heftruck en het zonnige zomerweer laat nog even op zicht wachten. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

1Lunch Foto 2-7
1Lunch: Inwoners schrikken na plofkraak in centrum Blerick

Een plofkraak in Blerick, de coalitie in Gulpen-Wittem is gevallen en honderdduizend euro in beslag genomen bij een hennepkwekerij in Weert. Dit en meer in de 1Lunch.

1Lunch 1-7
1Lunch: Geslaagd optreden op Pinkpop-mainstage

Heijmans hielp Syrische vluchteling met COA-geld, man opgepakt na dood Gelener en we mogen weer sporten. Dit en meer in de 1Lunch.

1Lunch 30-06
1Lunch: Verwarde vrouw in nachtkleding richt ravage aan

Distributiecentrum korte tijd ontruimd vanwege brand, drugsdealer op schoolplein opgepakt en nieuw onderzoek naar Tropicana-schutter nodig. Dit en meer in de 1Lunch.

1lunch_corendon
1Lunch: Mooie cijfers Maastricht Airport voor corona

Jonge overvaller blijkt held op sokken, bejaarde ex-profwielrenner al 60 jaar krantenjongen en voor de coronacrisis scoorde MAA goede cijfers. Dit is de 1Lunch...

Lunch 26 jun 2020
1Lunch: File na gruwelijk ongeval A67

Poepende vrouw eindelijk van de straat, bergen zwart geld verdwijnen over de grens en lange file na gruwelijk verkeersongeluk. Dit is het 1Limburg lunchoverzicht.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV