Overslaan en naar de inhoud gaan

1Limburg genomineerd voor website van het jaar

Geplaatst opmaandag 29 augustus 2016 - 17:22

1Limburg is genomineerd voor de titel van website van het jaar.

De nieuwssite van De Limburger en L1 dingt mee naar de hoofdprijs in de categorie Nieuws & Informatie.

Concurrentie
1Limburg neemt het onder meer op tegen de websites van De Telegraaf, AD, NOS, NU.nl en RTL Nieuws. De andere kanshebbers zijn iCulture, iPhoned, MSN, Scientias.nl en Tweakers.

Eigen kracht
In 2014 was 1Limburg ook genomineerd. Oorspronkelijk was de nominatie toen voor L1.nl, maar de dag na de bekendmaking werd 1Limburg gelanceerd. Daarmee kwam een einde aan L1.nl als nieuwssite. De nominatie ging daarom over naar 1Limburg.

Het is daarmee de eerste keer dat 1Limburg op eigen kracht is genomineerd. Twee jaar geleden ging Tweakers overigens met de winst aan de haal.

Lees ook: 1Limburg legt het af tegen Tweakers.

Stemmen op de website van het jaar kan vanaf 26 september hier!

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1

Gerelateerde berichten

1Limburg kandidaat Website van het Jaar
Verkiezing Website van het Jaar van start
Opnieuw Beste Website-nominatie voor 1Limburg
Limburgs Dagblad leek ook digitaal bij oud papier
Komt de beste carrière-site uit Nederweert?
Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen