Overslaan en naar de inhoud gaan

1Limburg in de race als Website van het Jaar

Geplaatst opvrijdag 4 november 2016 - 11:10

Vrijdag 4 november sluiten de stembussen voor de verkiezing van de Website van het Jaar. 1Limburg is kanshebber, als enige regionale nieuwssite van Nederland.

Mensen die hun stem uitbrengen, maken kans op verschillende prijzen.

De stembus is sinds vrijdagmiddag gesloten.

1Limburg is genomineerd in de categorie Nieuws & Informatie en moet het opnemen tegen onder meer De Telegraaf, NOS, NU.nl en RTL Nieuws. De winnaar wordt niet alleen bepaald door het aantal stemmen, maar ook door de waardering die de website krijgt. Op die manier zou ook een regionale nieuwssite als 1Limburg kans moeten maken op de award.

Categorieën
Bij de Website van het Jaar-verkiezing zijn er in totaal 24 categorieën met steeds 12 genomineerden. De stembussen zijn open van 26 september tot 4 november, op 1 december wordt de winnaar bekendgemaakt.

Tweede keer
Het is overigens niet voor het eerst dat 1Limburg kans maakt op de award. Twee jaar geleden was de toen nog piepjonge site ook al genomineerd. De technologiewebsite Tweakers ging dat jaar met de eerste prijs aan de haal.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

1Limburg kandidaat Website van het Jaar
Verkiezing Website van het Jaar van start
Komt de beste carrière-site uit Nederweert?
1Limburg
1Limburg Website van het Jaar? Help mee en stem!
1Limburg
1Limburg legt het af tegen Tweakers
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen