Overslaan en naar de inhoud gaan

1Brunch: Politie heeft beet in Weert

Geplaatst opmaandag 22 april 2019 - 10:57

* Kermisattractie Helden blijft voorlopig dicht
* Dode door kleine brand in Weert
* Warmtenetten: noodzakelijk of risicovol?

Kermisattractie Helden blijft voorlopig dicht
De kermisattractie in Helden waar zaterdagavond een jongetje uit viel, blijft naar verwachting de komende dagen nog dicht. Volgens een woordvoerster van de gemeente Peel en Maas, waar het dorp onder valt, doet de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (
NVWA) momenteel nog onderzoek naar wat er is gebeurd. Lees hier meer.

Foto: Pascal Courbois / L1

Auto gaat in vlammen op in Sittard
Een auto is in de nacht van zondag op maandag volledig in vlammen opgegaan. De brandweer moest rond 2:40 uur met spoed richting de Peter Paul Rubensstraat waar de auto in brand stond. Lees hier meer.

Foto: Nifoma

Warmtenetten: noodzakelijk of risicovol?
Nederland moet van het gas af. Maar hoe? Dat is de grote vraag. Vooral warmtenetten worden vaak als oplossing genoemd. Huizen worden dan verwarmd met aardwarmte. Of restwarmte van fabrieken. Een goed alternatief voor gas. Maar er kleven ook nadelen aan. Lees hier het hele artikel terug.

Politie heeft beet
Opmerkelijk! De politie had vanmorgen goed beet bij de controle van een visser in Weert. Niet alleen had de man geen vergunning en had hij buiten het seizoen zijn hengel uitgeslagen, ook misbruikte hij levende goudvisjes als aas. Lees hier meer.

Dode door kleine brand in Weert
Een man in Weert is om het leven gekomen bij een brand in zijn appartement. Het lichaam werd zondagavond gevonden in de woning aan de Kerkstraat. Pas bij de ontdekking van het overschot ontdekte de politie dat er ook een brandje had gewoed. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen