Brenet beleeft droomdebuut in Duitsland met rappe goal

Verdediger Joshua Brenet (24) heeft zaterdagmiddag een droomdebuut gemaakt voor zijn nieuwe Duitse werkgever TSG 1899 Hoffenheim. De Kerkradenaar viel in tegen Kaiserslautern en scoorde een minuut later.

Huub Stevens aan beterende hand: 'Heb afstand genomen'

Huub Stevens is positief over zijn gezondheid.

Jongste hoofdcoach ooit opvolger Huub Stevens

De Duitse club TSG Hoffenheim heeft Julian Nagelsmann aangesteld als opvolger van Huub Stevens.

Stevens stopt bij Hoffenheim wegens gezondheidsredenen

Huub Stevens is opgestapt als trainer van TSG 1899 Hoffenheim. De 62-jarige Sittardenaar is gestopt vanwege gezondheidsredenen.

Stevens: 'We moeten de spelers vertrouwen geven'

Huub Stevens keert zaterdag terug op de bank in de Bundesliga. De oefenmeester kijkt uit naar zijn debuut bij Hoffenheim maar weet ook dat hem een lastige klus wacht.

Huub Stevens kent opvolger bij Hoffenheim al

De Duitse voetbalclub Hoffenheim doet snel zaken. Een dag nadat Huub Stevens als trainer werd aangesteld voor de rest van het seizoen, maakte de clubleiding bekend dat Julian Nagelsmann hem daarna opvolgt.

Stevens moest vrouw overtuigen voor Duitse trainersklus

De Duitse voetbalclub 1899 Hoffenheim maakte maandag bekend dat Huub Stevens de man is die de club moet behoeden voor degradatie. Maar niet zonder toestemming van zijn echtgenote.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV