Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

18-jarige Venlonaar wint prestigieus judotoernooi

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 11:08

Judoka Ivo Verhorstert heeft het prestigieuze Masters toernooi in Bremen gewonnen.

Bijzonder, omdat hij meedeed in de leeftijdsklasse tot 21 jaar.

Ippon
Verhorstert, die uitkomt in de klasse tot 66 kilogram, is zelf pas 18 geworden. Vooral de manier waarop hij won, was indrukwekkend. Hij gooide zes tegenstanders op de rug en won dus zes keer met ippon.

Lees ook: Eerste podium voor judoka Ivo Verhorstert als senior

Niks in te brengen
In de finale moest Verhorstert aantreden tegen de Braziliaanse vicewereldkampioen Marcelino. Echter, ook hij had niks in te brengen tegen de Venlonaar. Verder won Verhorstert van voormalig Europees kampioen Galaktionovs en de Japanner Teppei.

Kwalificatiepunten
Met zijn winst in Bremen pakt de judoka, die traint bij Hercules in Echt, kwalificatiepunten voor het EK en WK.

Mark van Dijk uit Eghel pakte het brons in de klasse tot 81 kilogram.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen