Overslaan en naar de inhoud gaan

15.000 toerfietsers genieten van Limburgs land

Geplaatst opzaterdag 11 september 2021 - 13:37

De toerversie van de Amstel Gold Race kon met een paar aanpassingen en veel enthousiaste fietsers zaterdag tóch doorgaan. Uit alle windstreken kwamen ze naar Valkenburg.

De editie van 2021 is anders dan normaal. De wegwedstrijd voor profs ging door op de geplande datum, in april. De variant voor toerfietsers werd verplaatst en is zaterdag, in een coronaproof-versie, alsnog gereden.

Profs
Normaal gesproken is de toerversie van de Amstel Gold Race gekoppeld aan het de wegwedstrijd voor de profs. Als die mannen én vrouwen op zondag in april racen, mogen de toerfietsers een dag eerder.

Foto AGR TOERVERSIE
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen