Overslaan en naar de inhoud gaan

15.000 toerfietsers genieten van Limburgs land

Geplaatst opzaterdag 11 september 2021 - 13:37

De toerversie van de Amstel Gold Race kon met een paar aanpassingen en veel enthousiaste fietsers zaterdag tóch doorgaan. Uit alle windstreken kwamen ze naar Valkenburg.

De editie van 2021 is anders dan normaal. De wegwedstrijd voor profs ging door op de geplande datum, in april. De variant voor toerfietsers werd verplaatst en is zaterdag, in een coronaproof-versie, alsnog gereden.

Profs
Normaal gesproken is de toerversie van de Amstel Gold Race gekoppeld aan het de wegwedstrijd voor de profs. Als die mannen én vrouwen op zondag in april racen, mogen de toerfietsers een dag eerder.

Foto AGR TOERVERSIE
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen