Overslaan en naar de inhoud gaan

145 Pokémon in bezit, Venlonaar vangt ze allemaal

Geplaatst opvrijdag 5 augustus 2016 - 17:35

Het lijkt een praktisch onmogelijk opdracht, maar Bryan Schuurmans heeft het voor elkaar. De Venlonaar heeft alle 145 Pokémon gevangen.

Doel van het spel is om de overal in de de wereld verstopte wezentjes te vangen. Omroep Venlo sprak Bryan Schuurmans, de 21-jarige Venlonaar die daarin slaagde.

Mazzel
Schuurmans bekent tegenover de omroep dat hij wel wat mazzel had. Zo ging hij de afgelopen weken op vakantie naar Berlijn, Polen en Zeeland waardoor hij een aantal zeldzame Pokémon kon vangen.

Vals spel
Ook speelde hij een beetje vals door de locatie op zijn iPhone aan te passen en betaalde hij in totaal 75 euro om het spel compleet te krijgen.

Zomerparkfeest
Ook al heeft Schuurmans nu alle Pokémon in zijn bezit, hij is nog niet klaar met het spel. Hij wil op een hoger level komen en dat kan door gevechten aan te gaan met andere Pokémon-spelers. Daarom heeft de Venlonaar inmiddels een Facebook-evenement aangemaakt waarin hij andere spelers uitnodigt om tijdens het Zomerparkfeest Pokémon Go te komen spelen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiepatrouille gered van Pokémon
Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers
Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen