Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

140 nieuwe banen bij Medtronic in Heerlen

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 16:40

Medisch-technologiebedrijf Medtronic gaat het distributiecentrum in Heerlen uitbreiden. Daardoor komen er 140 nieuwe banen bij.

De uitbreiding is nodig omdat de activiteiten in Opglabbeek (België) en Rolo (Italië) voor een deel naar Heerlen worden overgeheveld.

Sterke groei
De schaalvergroting is nodig omdat Medtronic in Europa verder denkt te groeien. "De nieuwe faciliteit in Heerlen biedt de mogelijkheid om deze verwachte Europese groei op te vangen", aldus Sikko Zoer vicepresident klantenservice van het bedrijf. Medtronic heeft verschillende locaties bekeken. Uiteindelijk is voor een uitbreiding naast het bestaande distributiecentrum in Heerlen gekozen.

6,5 miljoen euro
Eerder kondigde het Amerikaanse bedrijf al aan 6,5 miljoen euro in zijn vestiging in Heerlen te gaan investeren. Het bedrijf gaat ook de klantenservice, en financiële en logistieke afdelingen in Heerlen vestigen.

900 mensen
Bij Medtronic in Heerlen werken op dit moment zo'n 900 mensen. Vanuit Heerlen wordt medische apparatuur naar Afrika, het Midden-Oosten en Europa verzonden. Het concern heeft ook een onderzoekscentrum in Maastricht en een productiehal in Kerkrade.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuw distributiecentrum Medtronic goed voor 300 banen
Medtronic en Moonen Packaging aantrekkelijkste werkgevers
Medtronic verhuist distributie naar Heerlen
Medtronic investeert miljoenen in vestiging Heerlen
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen