Overslaan en naar de inhoud gaan

120.000 euro gestolen bij woningoverval in Venlo

Geplaatst opdinsdag 23 augustus 2016 - 6:58

Bij de woningoverval in Venlo van zaterdagnacht zijn niet alleen juwelen, maar is ook voor 120.000 euro aan contact geld gestolen.

Dat zegt Mia Geerlings, de vrouw die samen met haar met een autistische stoornis kampende zusje werd overvallen door een stel gemaskerde en gewapende mannen. De politie wil lopende het onderzoek niets over de specifieke buit kwijt.

Juwelen
Eerder werd al bekend dat er juwelen waren gestolen en dat de vader van de meisjes een beloning van 50.000 euro heeft uitgeloofd voor tips over de daders. Hij lag op het moment van de overval in het ziekenhuis als gevolg van een operatie.

Lees ook: Slachtoffer woningoverval Venlo looft 50.000 euro uit

Niet handig
Volgens
Geerlings waren de contanten in huis afkomstig van haar vaders metaalrecyclingbedrijf. Ze erkent dat het niet handig was dat er zoveel geld in huis lag. Maar volgens haar had haar vader dit weg willen brengen voordat hij naar het ziekenhuis moest voor de operatie. Dit kwam er echter niet meer van. Geerlings woont sinds haar achttiende niet meer thuis.

Lees ook: Juwelen buitgemaakt bij woningoverval Venlo

Laffe overval
Ze vermoedt wel dat de overvallers getipt zijn over de ziekenhuisopname van haar vader.
Geerlings denkt niet dat ze wisten dat er zoveel geld in huis lag. "Want dan kwam de tip wel van heel dichtbij." Vooral hoopt ze dat de daders gepakt worden. "Het is gewoon laf om een vrouw alleen en haar autistische zusje in huis te overvallen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Slachtoffer woningoverval Venlo looft 50.000 euro uit
Vijftien mille uitgeloofd voor verlinken inbrekers
Veldenaren mogen weer naar buiten, ook Rijksweg vrijgegeven
Buit gewapende woningoverval Velden gevonden
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen