Auto rijdt bakkerij binnen: grote ravage, inzittenden gewond

De auto verdween helemaal in de winkel © SK-Media
Een auto is in Milsbeek een bakkerszaak annex cafetaria binnengereden. Het bejaard koppel in de auto raakte lichtgewond en kon ter plekke behandeld worden.
De zaak was nog gesloten toen de suv met daarin twee mensen de zaak met volle vaart binnenreed. Binnen raakte dan ook niemand gewond, maar de ravage is groot.

Vaart

De auto had de nodige vaart. Eerst knalde het voertuig het stoepje van het terras op, om vervolgens door de pui helemaal naar binnen te rijden. Wat er precies mis ging, wordt nog onderzocht: "De inzittenden kregen eerst eerste hulp, daarna worden ze gehoord over hoe dit heeft kunnen gebeuren", laat een woordvoerder van de politie weten. "Mogelijk gaat het om een inschattingsfout van de bestuurder."
"Daarna wordt ook gekeken hoe het pand er aan toe is. Mogelijk is de constructie zwaar beschadigd, maar dat moet nog blijken." In de bovenwoning boven de bakkerij was op het moment van het ongeval een gezin van vier mensen aanwezig, zij kwamen met de schrik vrij
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!