Twee gewonden bij brand in appartement Roermond

De brand woedde op de bovenste verdieping © Orange Media
Bij een brand in een flatwoning in Roermond zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen gewond geraakt. Eén liep er brandwonden op, de tweede kreeg rook binnen.
De brand in een appartement aan de Willem Bayerstraat brak rond 0:30 uur uit. Al snel bleek dat een van de aanwezigen brandwonden had opgelopen. Niet lang daarna bleek er ook iemand rook geïnhaleerd te hebben.

Frituurpan

Alhoewel de brand woedde in een straat tegenover het Roermondse ziekenhuis, werden allebei de slachtoffers ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. De brand zelf was binnen een half uur onder controle. De oorzaak van de brand was een oververhitte frituurpan.

Nacht elders

Ook de appartementen rond de woning waar de brand woedde, werden na het blussen door de brandweer gecontroleerd voordat ze weer werden vrijgegeven. De bewoner van de woning heeft de nacht elders moeten doorbrengen, de bewoners van de naastgelegen woningen konden terug naar hun huizen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!