Twee gewonden door boom op rijdende auto: A79 dicht

De boom ligt dwars over de weg. © Orange Media
Op de A79 bij Meerssen is een boom op een auto gevallen. Door het ongeval is de snelweg richting Heerlen dicht en staat er een flinke file.
De twee inzittenden van de auto zijn gewond geraakt, bevestigt de politie. Zij zijn zelf uit de auto kunnen komen.

Ravage

Het incident vond rond 11:15 uur plaats. Een boom die naast de weg stond, viel door de storm om en kwam precies bovenop de auto terecht. Meerdere hulpdiensten zijn naar de plek van het ongeval geroepen. De ravage ter plaatse is groot. Er staat een fikse file op de gestremde snelweg. De A79 is vanuit de A2 richting Heerlen helemaal dicht, volgens de politie tot tenminste 12:30 uur. Bekijk de actuele verkeerssituatie.
De politie meldt daarnaast dat er meerdere boetes zijn uitgeschreven voor mensen die de rode kruisen negeren, terwijl de hulpdiensten actief zijn.

Storm Ciarán

Donderdagmorgen raast storm Ciarán over Nederland. In Limburg geldt sinds 5:00 uur code geel vanwege zware windstoten. De brandweer heeft al meerdere meldingen van stormschade binnengekregen. De ANWB adviseert mensen om donderdag thuis te werken vanwege de storm.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!