In Roermond opgegroeide man dood gevonden in drugslab

De man is gevonden in een drugslab in Groningen © Noordernieuws
In het Groningse Kiel-Windeweer is maandag een lichaam gevonden van een 38-jarige man, die in Roermond is opgegroeid. Het lichaam werd gevonden in drugslab.
Volgens de politie gaat het om Tess Abels. De politie is op zoek naar informatie over de man.

Contact

De man had geen vaste woon- of verblijfplaats. De familie van Abels had voor het laatst contact in juli. De politie onderzoekt de doodsoorzaak. Verder willen de familie en de politie weten wat er na 15 juli met zijn lichaam is gebeurd. Het is nog niet duidelijk waar hij de laatste weken verbleef en met wie hij contact heeft gehad. Het lichaam werd gevonden nadat agenten onderzoek deden. Op het terrein waar het lichaam werd gevonden was zondag een drugslab aangetroffen.

Aanhoudingen

Een 68-jarige vrouw en een 65-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen zijn aangehouden, op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Zij zitten nog vast. De politie onderzoekt of er een verband is tussen het overlijden van de man en het drugslab.
Volgens de politie is het ook mogelijk dat Abels zich onder een andere naam voorstelde. Ze hebben daarom ook een foto van de man gedeeld.