Auto onder aanhanger truck: bestuurder heeft engeltje

De auto belandde onder de aanhanger van een vrachtwagen © WeertdeGekste.nl
Een automobilist heeft donderdagmiddag een engeltje op zijn schouder gehad bij een ongeval in Weert. Zijn auto belandde onder de aanhanger van een vrachtwagen, maar de man raakte zelf niet dusdanig gewond dat een rit naar het ziekenhuis nodig was.
Het ongeluk gebeurde rond 12:30 uur op de T-splitsing van de Kempenweg met de Trancheeweg. Daar kwamen de auto en vrachtwagen door onbekende oorzaak in botsing met elkaar.

Schrik vrij

De wagen kwam vervolgens onder de vrachtwagen terecht. Ook een andere auto raakte volgens WeertdeGekste.nl betrokken, maar de bestuurster kwam net als de vrachtwagenchauffeur met de schrik vrij. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

Engeltje op schouder

De ambulance onderzocht de bestuurder van de andere auto op verwondingen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Getuigen vertelden aan de lokale nieuwssite dat de man een engeltje op zijn schouder heeft gehad. De schade aan de auto bevestigt dat beeld. Die is namelijk total loss.
De N564 richting België was tijdelijk afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!