Dronkaards slapen roes uit op straat en vechten met politie

Eén van de twee dronkaards had geen controle meer over zijn blaas. © Facebook/Politie Leudal
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee dronkaards aangehouden die midden op een weg in Heythuysen hun roes lagen uit te slapen.
Een politiepatrouille ging poolshoogte nemen na een melding, zo schrijft politie Leudal op Facebook.

Blaas

De politie trof twee laveloze mannen aan die midden op straat lag te tukken. Eén van hen had zelfs zo diep in het glaasje gekeken dat hij geen controle meer had over zijn blaas en het gewoon had laten lopen.

Kwade dronk

Het beschonken tweetal werd in de boeien geslagen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Een zuipschuit bleek een kwade dronk te hebben en ging met de agenten op de vuist.

Slaan

Eenmaal op het politiebureau van Roermond ging de agressieveling nogmaals door het lint. Toen hij gefouilleerd werd haalde hij uit naar een agent. Uiteindelijk kon hij tot bedaren worden gebracht en verdween hij achter slot en grendel, waar hij zijn roes verder kan uitslapen.

Justitie

"Beide mannen mogen hun zonde overdenken en justitie zal zich over de zaken gaan buigen", zo schrijft de politie op Facebook.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!