Politie toont beelden straatroof op ouder echtpaar

© Politie
De politie hoopt met het verspreiden van camerabeelden een doorbraak te forceren in het onderzoek naar een overval op een bejaard echtpaar in Landgraaf.
Het stel van 82 en 83 jaar werd op 26 augustus in Landgraaf overvallen. Dat gebeurde toen ze naar de kerk aan de Wilhelminastraat liepen voor de zondagsmis.

Tas

Het echtpaar had de auto net geparkeerd en wilde de straat oversteken toen een jongeman op een fiets de tas van de 82-jarige vrouw van haar schouder griste. De vrouw schrok zich kapot, maar raakte niet gewond. Ook de man bleef ongedeerd.

Bewakingsbeelden

De politie heeft direct na de straatroof naar de verdachte gezocht in de omgeving, maar hem niet kunnen aanhouden. Ook camerabeelden hebben nog niet naar de identiteit van de dader kunnen leiden. Daarom heeft de recherche foto’s en bewakingsbeelden vrijgegeven.

Rode schoenen

Het zou gaan om een donkergetinte jongen tussen de 15 en 20 jaar oud. Hij heeft een smal postuur en droeg een donkerkleurige jas, beige broek, zwarte pet en opvallende rode schoenen. Hij fietste op een blauw/grijskleurige herenfiets.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!