Gewonden bij dubbele aanrijding; scooterbestuurder rijdt door

© Erwin Minkenberg
In Maastricht hebben donderdagmiddag twee aanrijdingen plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen. Bij een van de aanrijdingen koos de scooterrijder het hazenpad.
De eerste aanrijding vond rond 16:00 uur plaats op de Scharnerweg. Daar kwamen een scooterrijder en voetganger met elkaar in botsing, waarna de scooterbestuurder met zijn voertuig het hazenpad koos. De politie weet nog niet precies wat er gebeurd is. Ook is het signalement van de bestuurder vooralsnog onduidelijk.

Hoofd- en armletsel

De voetganger liep hoofd- en armletsel op. Een ambulance is opgeroepen om hulp te verlenen en het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Franciscus Romanusweg

Ook op de Franciscus Romanusweg gebeurde vlak daarna een ongeluk. Daar was opnieuw een scooter bij betrokken. Die reed daar twee voetgangers aan. Deze mensen zouden ook gewond zijn geraakt. Een van de slachtoffers heeft volgens een politiewoordvoerder beenletsel aan het ongeval overgehouden.

Verband

De politie weet door het ontbreken van een signalement niet of het om dezelfde scooterbestuurder als op de Scharnerweg gaat. Dat scenario wordt in ieder geval niet uitgesloten. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!