Man valt tijdens het poepen in kanaal

© Weertdegekste
Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een man uit de Zuid-Willemsvaart in Weert gered. De man was tijdens het poepen in het water gevallen.
De hulpdiensten werden rond 4:15 uur massaal gealarmeerd vanwege de bijzondere situatie.

Behoefte

Het slachtoffer was volgens de lokale nieuwssite Weertdegekste op de fiets onderweg naar huis toen hij hoognodig moest poepen. Hij besloot op de Suffolkweg een tussenstop te maken, zodat hij zijn behoefte kon doen langs het kanaal.
De man verloor pardoes zijn evenwicht en viel in het water. Vervolgens kon hij niet meer op eigen kracht uit het kanaal komen en moesten de hulpdiensten opgetrommeld worden.

Agenten

Politieagenten waren snel ter plaatse en wisten de man op het droge te krijgen. De eveneens gewaarschuwde brandweer hoefde daardoor niet uit te rukken. De man werd door het ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd op verwondingen. Hij bleek echter ongedeerd en kon zijn weg naar huis vervolgen.

Vervelend luchtje

Alleen de agenten hielden volgens de nieuwssite nog een vervelend karweitje aan het incident over. Tijdens de reddingsactie waren ze namelijk in de 'grote boodschap' van de man gaan staan.