Hebben drie overvallen op cafetaria's met elkaar te maken?

Vrijdag en zaterdag zijn drie cafetaria's in Hoensbroek, Landgraaf en Voerendaal overvallen door gewapende en gemaskerde mannen. Hebben deze overvallen met elkaar te maken?
Volgens de politie gaat het mogelijk om dezelfde daders. Ze onderzoeken de zaak.

Hoensbroek

Vrijdagavond rond 22:00 uur kwamen twee gemaskerde mannen een cafetaria aan de Heisterberg in Hoensbroek binnen. De eigenaar werd onder bedreiging met een vuurwapen gedwongen de kassa te openen. Die werd vervolgens door een van de overvallers leeggemaakt. Daarna vluchtten de twee samen in een zwarte auto.

Landgraaf

Een uur later, rond 23:00 uur, kreeg de politie weer een melding van een overval. Dit keer een friture aan de Markt in Landgraaf. Een kopie van de overval in Hoensbroek, zo leek het. Twee gemaskerde mannen bedreigden de eigenaar met een vuurwapen, namen geld mee en sloegen vervolgens op de vlucht in een zwarte auto.
Hoewel in Hoensbroek de kassa enkel werd leeggeroofd, werd in Landgraaf de hele kassa ontkoppeld en meegemonen.

Voerendaal

Zaterdag was het raak in Voerendaal. De eigenaar van de cafetaria aan de Hogeweg werd rond 20:30 uur bedreigd met een mes door twee gewapende en gemaskerde mannen De overvallers maakten een onbekend geldbedrag buit. Vervolgens vertrokken de mannen in een stationcar. Bij geen van de overvallen zijn gewonden gevallen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!