Zes gewonden bij zwaar ongeval net over de grens bij Weert

© Fer Traugott
Bij een zwaar verkeersongeval op de Kempenweg, net over de grens bij Weert, zijn zaterdagavond zes personen gewondgeraakt.
Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Drie auto's

Rond 22.00 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing toen de voertuigen elkaar zijdelings raakten. Een van de auto's ramde vervolgens een boom, de andere kwam in een maisveld tot stilstand. Een derde auto raakte ook nog betrokken bij de ongeval. Daarbij brak een wiel af.

Gewonden

Volgens een correspondent ter plekke zaten vier van de gewonden in de auto die in het maisveld tot stilstand kwam en raakten twee mensen gewond in de auto die tegen de boom klapte.

Grens

Omdat het ongeluk vrijwel op de grens gebeurde, rukten zowel de Nederlandse als de Belgische hulpdiensten uit. Eenmaal ter plaatse bleken er vijf inzittenden gewond te zijn geraakt. Alle vijf zijn door de ambulances meegenomen naar het ziekenhuis. De weg is na het ongeluk korte tijd afgezet geweest voor technisch onderzoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!