Tweede verdachte moord Roermondenaar nog altijd spoorloos

© Politie
De politie is nog altijd op zoek naar een tweede verdachte die betrokken zou zijn bij de moord op een 30-jarige man uit Roermond.
Roermondenaar Zino Ignasia werd vrijdag rond 17:00 uur in een woning aan het Rotterdamse Sandelingplein doodgeschoten.

Zwarte Opel Corsa

In het programma Opsporing Verzocht laat een woordvoerder van de politie in Rotterdam weten dat de buurtbewoners twee mannen hebben gezien. "Buurtbewoners hoorden schoten en zien vervolgens twee mannen uit de portiek komen. De mannen rijden weg in een zwarte Opel Corsa", aldus de woordvoerder.

Klemgereden

Een paar uur later ziet de politie de Corsa rondrijden, rijdt de auto klem op de Maasboulevard en houdt een 34-jarige Rotterdammer aan. "In de auto zat een man, een 34-jarige Rotterdammer, maar getuigen hebben het duidelijk over twee mannen. Van de tweede man ontbreekt nog elk spoor", laat de woordvoerder van de politie in het programma weten.

Sporttas

Beide mannen zouden volgens getuigen een Antilliaans uiterlijk hebben en ongeveer 1.80-1.85 meter lang zijn. De een droeg een jeans met een wit shirt, de ander een jeans met een donker shirt of jack. Ook hadden de mannen een opvallende sporttas bij zich. Deze is niet in de auto aangetroffen en is, net als de tweede verdachte, nog altijd niet gevonden.

Auto vriendin

Ook hoopt de politie op meer informatie over het slachtoffer. Hij is met de rode Peugeot van zijn vriendin vrijdag naar Rotterdam gereden, maar wat hij daar ging doen en of hij alleen was, is nog niet bekend.

De politie heeft een grootschalig opsporingsteam ingezet om de zaak op te lossen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!