Zoektocht naar bejaarde scootmobiliste gaat verder

© L1 / Ed Leunissen
De politie gaat vrijdagmiddag verder met de zoektocht naar een vermiste bejaarde vrouw in Panningen.
De 87-jarige mevrouw Ydema bracht donderdagmiddag een bezoek aan de regiopoli van VieCuri, en zou daarna zelfstandig met haar scootmobiel naar huis in Helden rijden.

Bewakingsbeelden

Daar kwam ze nooit aan. Ondanks het feit dat de politie donderdagmiddag al meteen alarm sloeg, is de vrouw nog niet gevonden. Wel zijn er bewakingsbeelden gevonden van een bouwmarkt vlakbij de poli, waarop een bejaarde Heldense te zien is. Of het de vrouw is waarna de politie op zoek is, is niet zeker. De politie hoopt dan ook dat iemand de vrouw op onderstaande foto herkent en kan vertellen wie zij is.
© Politie Peel en Maas (Facebook)

Helikopter

De politie was van plan om de zoektocht uit te breiden door een helikopter in te zetten, maar vanwege de laaghangende bewolking is dit niet gebeurd. Ook het zoeken met speurhonden is gestopt, omdat er niet bekend is in welk gebied er gezocht moet worden. De politie is momenteel bezig met het natrekken van tips die binnen zijn gekomen.
De vrouw is afhankelijk van medicijnen. Ze is ongeveer 1m70 lang, draagt een bril en heeft een grijze jas aan. Tegen de kou draagt ze op haar scootmobiel een rode plaid over haar benen.