Grote vertraging op A2 en A73 na ongeluk met vrachtwagen

© Niek van Herten
Op de A2 bij Echt is vrijdag aan het eind van de middag een ongeluk gebeurd. Daardoor hebben weggebruikers in de richting Maastricht te kampen met meer dan een uur vertraging.
Rond 17:45 uur raakte in zuidelijke richting een vrachtwagen van de weg en strandde in de berm. De truck kwam net achter een vangrail tot stilstand. De oorzaak is nog onduidelijk. Volgens sommige bronnen moest de chauffeur van de vrachtwagen plotseling uitwijken voor een personenauto.

Voor zover nu bekend raakte niemand ernstig gewond. Als gevolg van het ongeluk zijn twee van de drie rijstroken dicht. Er staat een file van vele kilometers.
Ook op A73...
Ook het verkeer op de A73 voor knooppunt Het Vonderen staat inmiddels vast door de file op de A2. Op de A73 is het al vanaf Linne aanschuiven.

...en de N276
Verkeer dat de files op de snelweg probeert te omzeilen rijdt zich vast op de N276, de weg vanaf Sint Joost richting Echt. Ook daar staat een file van enkele kilometers.
© Niek van Herten
Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!