Twee mannen opgepakt voor mishandeling vrouw (39)

© iStock
De politie heeft afgelopen weekend twee mannen opgepakt die een 39-jarige vrouw uit Maasbracht hebben mishandeld na een uit de hand gelopen caféruzie.
Het gaat om twee mannen, van 53 en 58 jaar, eveneens uit Maasbracht.

Café

De vrouw werd in de nacht van zaterdag 8 juli op zondag 9 juli mishandeld bij een café aan de Hoofdstraat.

Woordenwisseling

Vlak voor middernacht bracht de vrouw een bezoek aan de horecazaak. In de kroeg kreeg ze een woordenwisseling met twee mannen.

Bont en blauw

Uiteindelijk besloot ze naar huis te gaan. Toen ze een half uur later haar scooter wilde halen, trof ze op straat een vriendin van de mannen. Nadat de twee vrouwen elkaar in haren vlogen, schoten de mannen hun vriendin te hulp. Ze schopten en sloegen de Maasbrachtse vrouw bont en blauw.

Hersenschudding

De vrouw houdt aan de mishandeling een hersenschudding en enkele breuken en kneuzingen over. Naast de lichamelijke verwondingen heeft ze ook psychisch een klap gehad. "Het heeft een enorme impact op mij. Ik heb de dood in de ogen gekeken."

Arrestatie

Het slachtoffer deed dat weekend aangifte van de mishandeling bij de politie. De twee mannen zijn na politieonderzoek zaterdag thuis aangehouden. Na verhoor werden ze weer op vrije voeten gesteld. Wel blijven ze nog steeds verdachten in de zaak.
De vrouw krijgt inmiddels slachtofferhulp om dit incident te verwerken. Ze heeft bovendien een advocaat in arm genomen om verdere stappen te ondernemen.