Voetganger overleden na aanrijding met politieauto Sint Joost

© Track '88
Een voetganger is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een aanrijding met een politieauto op de Rijksweg-Noord in Sint Joost.
Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

Reanimatie

Het ongeluk vond rond 0:30 uur plaats ter hoogte van de spoorwegovergang toen het slachtoffer opeens voor de politieauto opdook en voor de agenten niet meer te ontwijken was, laat de woordvoerder weten. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten en de voetganger overleed ter plekke. Ook de opgeroepen traumahelikopter kon geen redding meer brengen.

Onderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De Rijksweg-Noord is daardoor een tijdje volledig afgezet geweest voor al het verkeer. De agenten die bij de aanrijding betrokken waren, zijn naar de spoedeisende hulp overgebracht voor medische behandeling.

Identiteit nog onbekend

Omdat de familie van het slachtoffer nog niet in kennis is gesteld, kon de politie nog niet meer informatie geven over de identiteit van de aangereden persoon. In de loop van zaterdagochtend zullen meer gegevens bekend worden gemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!