Drugsdealer uit Heerlen na 6 maanden eindelijk opgepakt

© Facebook/Politie Heerlen
De politie heeft woensdag een drugsdealer uit Heerlen opgepakt. Agenten waren al zes maanden bezig om de man te arresteren.
De politie was de dealer - die met name in de binnenstad actief was - al sinds september 2014 op het spoor, maar door zijn agressieve rijgedrag kreeg de politie de man niet te pakken.

Geld en harddrugs

Woensdag lukte dat dan toch toen de dealer op de Kruisstraat in Heerlen drugs afleverde. Hij werd daar opgepakt en bleek cocaïne en geld op zak te hebben. In zijn woning aan de Willemstraat in Heerlen werden nog meer geld en harddrugs aangetroffen.
In totaal nam de politie 74 gram harddrugs (cocaïne en heroïne), een weegschaal en 540 euro in beslag.

Bankpas van drugsggebruiker

Ook bleek de man nog een identiteitskaart en bankpas van een bij de politie bekende drugsgebruiker in zijn bezig te hebben. Waarschijnlijk hield hij deze bij zich totdat de gebruiker zijn schulden bij hem afbetaald had.
De woning van de dealer wordt vermoedelijk op grond van de Opiumwet voor de duur van een jaar gesloten door de burgemeester.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!