Roermondenaar doodgeschoten in Rotterdam

© Politie
Het slachtoffer van een dodelijke schietpartij, vrijdagnamiddag in Rotterdam, blijkt een 30-jarige Roermondenaar te zijn.
De politie heeft dat zaterdag bekendgemaakt.
Twee daders
De Limburger werd vrijdag even voor 17:00 uur in een woning aan het Rotterdamse Sandelingplein doodgeschoten. Getuigen zagen na de schietpartij twee mannen wegrennen, in een auto stappen en wegrijden.

Chauffeur
De politie zag die auto een paar uur later rondrijden, en zette het voertuig aan de kant. Op dat moment zat alleen nog een Rotterdammer van 34 in de auto. Hij is aangehouden, de politie onderzoekt of hij iets met de moord te maken heeft en zo ja wat.

Onderzoek

De politie weet nog niet wat de Roermondenaar in Rotterdam kwam doen, en wat zijn relatie was met de daders. Met een grootschalig opsporingsteam probeert de politie meer duidelijkheid te krijgen. Er is onder meer sporenonderzoek gedaan in de woning, ook zijn buurtbewoners ondervraagd. Daarnaast is de politie ook op zoek naar bewakingsbeelden uit de omgeving.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!