Heerlenaar met 2 jaar celtegoed opgepakt langs A15

© archief L1
Een Heerlenaar met zo'n twee jaar celtegoed is woensdagmorgen opgepakt in het Gelderse Opheusden. Ook werd hij gezocht door de vreemdelingenpolitie.
De man (26) werd bij een controle aan de kant gezet op een parkeerplaats aan de A15. Toen een agent een joint in de auto zag liggen besloot de politie de auto grondig te doorzoeken. Daarbij kwamen inbrekersspullen zoals schroevendraaiers, mutsen, een knipschaar en handschoenen aan het licht.

Rijbewijs van zijn broer

De Heerlenaar gaf in eerste instantie een valse naam op en probeerde zich te legitimeren met het rijbewijs van zijn broer. De bijrijder, een man (21) uit Zaltbommel, had helemaal geen papieren bij zich.

703 dagen celtegoed

Eenmaal meegenomen naar het politiebureau bleek dat de man uit Heerlen nog 703 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Als die er opzitten wordt de man overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. Zijn handlanger heeft een proces-verbaal gekregen voor het opgeven van een valse naam en de inbrekersspullen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!