Overslaan en naar de inhoud gaan

112 niet bereikbaar door storing: bel 088-6628240

Geplaatst opmaandag 24 juni 2019 - 16:31

Alarmnummer 112 is maandagmiddag in delen van Limburg onbereikbaar.

Dit laat de politie Limburg weten. Het komt door een storing bij KPN. Inmiddels is er een NL-Alert verstuurd.

Spoedeisend
Voor spoedeisende gevallen moet mensen het nummer 088-6628240 bellen. Als het minder dringend is moet je het nummer 088-9659630 draaien.

Hulpdiensten
Mensen die niet dringend de hulpdiensten nodig hebben kunnen het contactformulier invullen op Politie.nl. Dan worden ze zo snel mogelijk teruggebeld.

Agenten
De politie laat weten dat alle agenten uit voorzorg de straat op zijn gestuurd. 'Spreek ze aan bij spoed of ga naar een politiebureau/brandweerkazerne bij u in de buurt. Bij medische spoed: gaat u naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis', schrijft de Politie Nederland op Twitter. Ook de brandweer is alle kazernes aan het bemannen.

Ziekenhuizen
Ook ziekenhuizen laten weten niet bereikbaar te zijn. Het VieCuri-ziekenhuis zegt dat dit geldt in Venlo, Venray en de regiopoli's in Reuver, Horst en Panningen.

Agenten kunnen elkaar moeilijk bereiken
Door de landelijke storing is het niet alleen moeilijk voor burgers om de politie te bereiken, agenten zelf hebben ook moeite om elkaar te pakken te krijgen. "Soms lukt het wel en soms niet, niet iedereen is altijd bereikbaar. Het is niet optimaal", aldus een woordvoerder van de Landelijke Eenheid.

Beeld: ©OpenStreetMap-auteurs

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen