ambulance

Ambulance ramt bord en belandt in greppel in Weert

Een ambulance is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A2 in Weert tegen een bewegwijzeringsbord geknald en daarna tot stilstand gekomen in een greppel.

Auto belandt op trappen bij ziekenhuis Heerlen (17 sep 2021)
Auto belandt na ontwijkactie op trappen bij ziekenhuis

Een auto belandde vrijdagmiddag op de trappen van het parkeerterrein bij het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen, nadat de automobilist een tegenligger moest ontwijken.

vrachtwagenbrand Roermond - 17 sep 2021 [3]
Vlammen verwoesten truck: vermoedelijk brandstichting

Een vrachtwagen is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand op een onverharde parkeerplaats in het buitengebied van Roermond.

schietpartij Maastricht
Achtervolgende auto's schietend door Maastricht

In Maastricht is op meerdere locaties geschoten. Verschillende auto's waren betrokken bij een achtervolging door de stad, waarbij op zeker twee plaatsen geschoten is. Ook is er vanuit de auto's op elkaar geschoten.

gekanelde vrachtauto
Vrachtwagen gekanteld op A73 bij Venlo

Een gekantelde vrachtauto op de A73 Venlo-West veroorzaakt een file. De rechterrijstrook is afgesloten.

Supermarkt ontruimd Heerlen - 16 sep 2021 [2]
Supermarkt Heerlen ontruimd vanwege lekkage

Een Plus supermarkt in Heerlen is donderdagochtend ontruimd geweest vanwege een lekkage in een koeling.

ebike brand weert 15-09
E-bike gaat in vlammen op na ontploffing in Weert

Een bestuurster van een elektrische fiets zag haar vervoersmiddel op woensdag in vlammen opgaan nadat de accu in Weert ontplofte tijdens het fietsen. De brandweer wist de e-bike niet meer te redden.

Brand Brunssum 11 sep 2021
Door buren geredde vrouw (64) overleden na brand Brunssum

Een 64-jarige vrouw uit Brunssum is overleden aan de verwondingen die ze opliep bij een brand in haar appartement zaterdagmiddag.

spookrijder
Gewonde door spookrijder op A76 bij Schinnen

Een persoon is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk dat veroorzaakt werd door een spookrijder op de A76 bij Schinnen.

Ongeval Belfeld (13 sept 2021)
Mountainbiker Belfeld zwaargewond: traumaheli opgeroepen

Een mountainbiker is op maandagmiddag zwaar ten val gekomen in een bosrijk gebied in Belfeld. Meerdere hulpdiensten zijn uitgerukt, waaronder een traumahelikopter.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten