100 kilometer per uur bord

Video: Houdt iedereen zich aan de nieuwe maximumsnelheid?

De maximumsnelheid op de Limburgse snelwegen is sinds vrijdag 100 kilometer per uur. Dat blijkt even wennen te zijn, want lang niet iedereen houdt zich aan die limiet.

AGMI
Tegelse verkeersbordenfabrikant draait overuren

Nog iets meer dan een maand en dan gaat de maximumsnelheid op de Nederlandse snelwegen omlaag naar 100 kilometer per uur. En om ervoor te zorgen dat de borden op tijd klaar zijn voor die omschakeling, draait AGMI in Tegelen overuren.

intercity spoorlijn spoor rails stock trein
L1mburg Centraal: Limburg snakt naar intercity Aken

Dinsdag in L1mburg Centraal: De11devande11de en de heimwee naar het Vrijthof, Limburg snakt naar intercity richting Aken, Sef Vergoossen over de dip in het voetbal en meer Limburgs nieuws...

ANP-319708310 (let op: voor eenmalig gebruik)
L1mburg Centraal: de mega-stunt van Groene Ster

Donderdag in L1mburg Centraal: De stunt van Groene Ster in het KNVB TOTO bekertoernooi en wordt de maximumsnelheid teruggebracht naar 100 kilometer per uur, de nieuwe aandeelhoudersvergadering bij Roda JC en meer Limburgs nieuws...

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV