Mark van Bommel VfL Wolfsburg

Primeur voor koploper Van Bommel, punt voor Flekken

Coach Mark van Bommel heeft met zijn VfL Wolfsburg na vier speelrondes nog steeds een perfecte score. Zaterdag won de club van de coach uit Maasbracht ook van Greuther Fürth: 0-2.

Denzel Jubitana (Roda JC) in duel met Köln-speler Ellyes Skhiri
Video: Roda JC dodelijk effectief tegen 1. FC Köln

Roda JC Kerkrade heeft een goede generale repetitie voor de start van de Keuken Kampioen Divisie achter de rug. In Keulen werd 1. FC Köln op een gelijkspel gehouden.

Roda JC Kerkrade Jurgen Streppel (31 jul 2021)
Gelijkspel Roda tegen Bundesliga-club Köln in laatste test

Roda JC heeft, een week voor de start van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen, verdienstelijk gelijkgespeeld tegen 1. FC Köln. De oefenwedstrijd in Keulen eindigde zaterdagmiddag in 1-1.

Duits voetbal niet meer op maandag

Goed nieuws voor Limburgers die graag in Duitsland naar het voetbal gaan kijken: over een tijdje hoeft dat niet meer op maandag.

'Jos Luhukay in beeld bij Sheffield Wednesday'

De Engelse voetbalclub Sheffield Wednesday heeft het oog laten vallen op Jos Luhukay. Hij zou de vervanger moeten worden van de vorige maand ontslagen coach Carlos Carvalhal.

'Luhukay in beeld bij 1. FC Köln'

Venlonaar Jos Luhukay is één van de kandidaten om de nieuwe coach te worden van 1. FC Köln.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten