Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanochtend enkele buien, vanmiddag droger en bij zon 23 graden
Morgen droog en weinig wind, dinsdag droog en zomers warm

opgesteld 0:00 uur

In de nacht is het bewolkt en geruime tijd overwegend droog. Geleidelijk komen er buien of langere perioden met regen en dat geldt ook voor de zondagochtend. Het wordt vannacht niet kouder dan 17 graden.
Tijdens de zondagmiddag en -avond is het half tot zwaar bewolkt. Naast opklaringen en wolkenvelden ontstaan er stapelwolken en het blijft dan, op een bui na, droog. Het wordt bij af en toe zonneschijn maximaal 23 graden bij een matige wind uit ZW tot W, 3-4 Beaufort.

Verdere vooruitzichten

Morgen (maandag) is er veel minder wind dan dit weekeinde. Het is half bewolkt en tijdens zonnige perioden lopen de temperaturen op tot ongeveer 24 graden.
Meteo Limburg verwacht dat dinsdag de warmste dag van volgende week wordt. Tijdens zonnige perioden wordt het zomers warm met temperaturen tot 27 à 28 graden. Er is weinig wind uit een richting tussen O en Z, zwak tot matig. Daarmee wordt nog redelijk droge lucht aangevoerd, waardoor het waarschijnlijk niet drukkend warm wordt. Het blijft overdag waarschijnlijk droog.
Vanaf woensdag wordt het wisselvallig weer. Er zijn regelmatig buien of langere perioden met regen, waarbij er woensdag onweer te verwachten is. Woensdag wordt het nog zomers warm met maxima van 25 graden of iets meer. Bij een matige wind uit ZW tot W komen de maxima in de tweede weekhelft uiteindelijk rond de normale waarde van 22 graden uit.