Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo zoekt nog spelers bij start eredivisie

Geplaatst opzaterdag 12 augustus 2017 - 7:00
Bekijk media
  • 1
  • 1
Maurice Steijn, trainer VVV-Venlo.
Foto: Jack Kochanowski

In Venlo wordt zaterdag de eredivisie ook in Limburg afgetrapt, met VVV-Venlo dat het in eigen huis opneemt tegen Sparta Rotterdam.

De Venlonaren kijken positief uit naar de eerste wedstrijd, maar er is binnen de ploeg ook het besef dat er nog wat posities missen.

Middenvelder en verdediger
"Eigenlijk zoeken we nog een middenvelder en een centrale verdediger. Verder zoeken we iemand op het middenveld die wat meer de lijnen kan uitzetten", zegt trainer Maurice Steijn.

Mink Peeters
Bovendien zou Mink Peeters zich bij de selectie van VVV-Venlo voegen. Bij Steijn is aan het begin van het seizoen nog niet precies duidelijk wanneer Peeters komt. "Volgens mij is het de papierwinkel in Madrid die het proces een beetje tegenhoudt", vertelt Steijn. "Ik had gehoopt dat hij er zaterdag al bij zou zijn, maar ik ben bang dat dat niet gaat lukken."

Hechte groep
VVV-Venlo is een club die in vergelijking met de rest van de eredivisie-ploegen de minste financiële mogelijkheden heeft. Volgens Steijn is het juist de positiviteit en de hechte groep die de doorslag gaat geven. "Wij hebben de laagste begroting, het laagste spelersbudget, qua aantallen de minste spelers in de selectie en de minste ervaring op het hoogste niveau. Dan moet je het wel van een goed collectief hebben."

Kampioen
Steijn haalt zijn vertrouwen uit het voorgaande seizoen. "Dat hebben we vorig jaar bewezen door met de tiende begroting van de competitie kampioen te worden", zegt de oefenmeester. "Elke wedstrijd moet een finale zijn. Elke wedstrijd moet bij wijze van spreken op leven en dood. Dan ben je in mijn ogen in staat om heel ver te komen."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Verrassing! Max Verstappen is aanwezig bij de zeepkistenrace in Valkenburg

Een bericht gedeeld door 1Limburg (@1limburg) op

Gerelateerde berichten

Maurice Steijn: 'VVV nog niet eredivisiewaardig'
'Limburgse voetballers geen overbetaalde tattoo-boys'
Limburgse voetbalclubs willen half miljoen steun per jaar
Trainer VVV-Venlo: 'We hebben iets recht te zetten'

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!