Overslaan en naar de inhoud gaan

Stem op dé nieuwsfoto van het jaar 2016

Geplaatst opdonderdag 29 december 2016 - 5:58
Bekijk media
  • 2
Collage van nieuwsfoto's.

Fotografen hebben dit jaar weer hun best gedaan om het Limburgse nieuws in hun cameralens te vangen. Maar wat is nou dé nieuwsfoto van het jaar? Stem op jouw favoriet.

Fotografen van De Limburger hebben hun beste nieuwsfoto's van het jaar verzameld. Tot en met donderdag 29 december 15:00 uur kun jij stemmen op jouw favoriete nieuwsfoto. Bekijk de foto's hier en stem.

Stemmen
Om je stem uit te kunnen brengen, moet je gebruik maken van een geldig mailadres. Na het uitbrengen van je stem krijg je namelijk een e-mail met een link erin om jouw stem te bevestigen. Per mailadres kan slechts één keer gestemd worden.

Lees ook: Uitleg: hoe moet ik op een foto stemmen?

Let op: Ontvang je geen mailtje waarin je jouw stem moet bevestigen? Controleer dan het spamfilter of de map met ongewenste mail.

Op zaterdag 31 december maken we de winnaar bekend.

Delen
Roep ook vrienden en familie op om te stemmen op dé nieuwsfoto van het jaar. Dat kan heel eenvoudig door op één van de social media knoppen bij de foto te klikken. Je vindt ze naast jouw favoriete nieuwsfoto, net boven de stemknop. Er wordt een rechtstreekse link - dus geen foto - op Facebook of Twitter geplaatst. Alleen officiële stemmen via onze website tellen mee, likes op Facebook niet.

Breng je stem uit.
Collage van nieuwsfoto's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail  
 

Gerelateerde berichten

Collage leukste zomerfoto's
De leukste Limburgse zomerfoto's
Stem op de leukste dierenfoto
Spelregels voor de huisdier-fotowedstrijd
Uitleg: hoe moet ik een dierenfoto uploaden?

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg
Uitgelicht
Iedere zaterdag L1 Cultuurcafé op L1 Radio

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Meer over L1 Cultuurcafé
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Boek nu een rondleiding achter de schermen bij L1!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio's en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Meer weten?