Verstappen zesde in tweede vrije training

Max Verstappen heeft donderdag in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Monaco de zesde tijd gereden.

Zanggroep maakt lied over Tom Dumoulin

De Tom Dumoulin-manie in Limburg bereikt langzamerhand een kookpunt.

Larissa Nusser helpt handbalsters van Dalfsen aan beker

De handbalsters van Dalfsen hebben donderdag de handbalbeker gewonnen.

Dumoulin verwacht een veldslag in zware bergrit

Tom Dumoulin verwacht een veldslag in de etappe van donderdag in de Ronde van Italië, een zware bergrit met vijf beklimmingen.

Fortuna neemt afscheid van middenvelder Lima

Fortuna Sittard heeft middenvelder Mailson Lima laten weten dat er volgend seizoen geen plek meer voor hem is in de selectie.

Verstappen derde in eerste training Monaco

Max Verstappen heeft een hoopgevende eerste vrije training voor de Grand Prix van Monaco afgewerkt. De 19-jarige Formule 1-coureur reed donderdag in zijn Red Bull de derde tijd.

De spanning loopt op voor voetbalclash MVV - Roda JC

Limburgse voetbalfans zijn in de ban van de voetbalclash tussen MVV en Roda JC. Donderdagavond staan de aartsrivalen tegenover elkaar in de finale van de play-offs. De spanning op matchday loopt hoog op.

Dumoulin wacht loodzware test in Dolomieten

Na de Alpenreuzen als Mortirolo en Stelvio van dinsdag volgt donderdag een loodzware etappe langs vijf cols in de Dolomieten.

Jong Fortuna Sittard naar gewone competitie

Jong Fortuna Sittard gaat vanaf het seizoen 2018-2019 meedoen aan de gewone voetbalcompetitie.

Etappe zonder zorgen voor rozetruidrager Dumoulin

De Fransman Pierre Rolland heeft woensdag de zeventiende etappe van de Ronde van Italië gewonnen. Rozetruidrager Tom Dumoulin eindigde in het peloton, Zijn trui kwam niet in gevaar.

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Onderzoek naar internetfraude Limburg
Uitgelicht
Bent U slachtoffer geweest van internetfraude?

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Vul hier de enquête in
1limbrug middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nu ook de middag-nieuwsbrief.

Waarom de middag-nieuwsbrief? Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste ochtend-berichten. De mail is gevuld met drie top-berichten, waarvan één de 1Lunch. Zo ben je snel op de hoogte van de Limburgse actualiteit. Je kunt zelf bepalen welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, door in te schrijven op 1limburg.nl/inschrijven-nieuwsbrief en de checkboxen aan of uit te vinken. Als je al geabonneerd bent op de ochtend-nieuwsbrief kun je ook in de footer van een nieuwsbrief je ontvang-gegevens wijzigen. Veel leesplezier!

Ochtend- en middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!