EVV krijgt maar één punt in mindering

Derde divisieclub EVV uit Echt moet één punt inleveren, omdat de club volgens de KNVB de licentieregels niet nakomt.

Grote nieuwe wielerbeurs in MECC

Er komt een grote nieuwe wielerbeurs in het MECC in Maastricht. Van 20 tot 22 oktober wordt in de de evenementenhal de eerste Euro Cycling XP gehouden.

Fortuna Sittard licht opties van drie spelers

Fortuna Sittard heeft de contracten verlengd van aanvaller Sjoerd Ars, middenvelder Vitor Saba en verdediger Stefan Askovski.

ANP
Max Verstappen moet wachten op snellere racewagen

Max Verstappen moet geduld hebben: motorfabrikant Renault zal pas in juni bij de GP van Canada een krachtbron kunnen leveren aan Red Bull die kan wedijveren met Mercedes en Ferrari.

ANP
Oman-winnaar van start in Volta Limburg Classic

BMC-wielrenner Ben Hermans zal zaterdag starten in de Volta Limburg Classic.

Juul Franssen
Juul Franssen krijgt over twee weken uitsluitsel

Mag de judobond Juul Franssen weren van internationale wedstrijden omdat ze weigert te komen trainen op een centrale locatie in Papendal? De voorzieningsrechter buigt zich over deze vraag.

Roompot fietst mee met Hammer Series

Wielerploeg Team Roompot-Nederlandse Loterij staat begin juni aan de start van de eerste editie van de Hammer Series, een wielerwedstrijd in Sittard waarvan de organisatie in handen ligt van elf ploegen uit de WorldTour.

Fortuna verlengt contracten Saddiki en Vlijter

Dries Saddiki en Gavin Vlijter spelen ook komend seizoen bij Fortuna Sittard. De club heeft de opties in de aflopende contracten gelicht.

Van Marwijk nadert WK met Saudi-Arabië

Bondscoach Bert van Marwijk is met Saudi-Arabië weer een stapje dichter bij het eindtoernooi om de wereldtitel in 2018 in Rusland gekomen.

Massale steun uit wielerwereld ontroert zieke Ad Wijnands

Oud-wielrenner Ad Wijnands voelt zich enorm gesteund door alle kaarten die hij heeft gekregen. De 58-jarige winnaar van twee Touretappes is ernstig ziek.

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Iedere zaterdag L1 Cultuurcafé op L1 Radio

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Meer over L1 Cultuurcafé
Uitgelicht
Boek nu een rondleiding achter de schermen bij L1!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio's en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Meer weten?
baby 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
babyfoto 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Guido's Orchestra
Uitgelicht
Bestel nu de cd of dvd van Guido's Orchestra Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond in augustus 2016 beleefden Guido's Orchestra met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteerde hier samen met zijn orkest een wervelend muziekspektakel vol passie en vuur. U kunt hier nu ook thuis van genieten door middel van de dvd of cd van dit unieke concert! En wij maken het u makkelijk, u kunt deze nl. gewoon online bestellen in de L1 Shop!

Plaats hier uw bestelling