Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie Beppie-concerten schrikt van enorme boosheid

Geplaatst opzondag 18 juni 2017 - 18:38
Bekijk media
  • 1
  • 1
Foto: Jean-Pierre Geusens

De organisatie van de Beppie Kraft-jubileumconcerten in Maastricht zegt geschrokken te zijn van de enorme boosheid over de lange wachttijden bij de bierverkoop.

Ontevreden bezoekers scholden zaterdagavond medewerkers uit en riepen bedreigingen naar onder meer kassapersoneel. "Dat ging helemaal nergens meer over", zei Rob Knubben van de organisatie.

Barpersoneel
Vlak na de start van het concert op het Vrijthof bleek dat een deel van het barpersoneel niet was komen opdagen. Omdat er op dat moment vanwege de warmte grote vraag was naar bier, liep de wachttijd snel op. Dat leidde tot de irritaties, die niet alleen ter plekke maar ook op social media werden geuit.

Lees ook: Groot bierprobleem bij jubileumconcert Beppie Kraft

Opgelost
De organisatie regelde zo snel mogelijk extra mensen, maar uiteindelijk duurde het bijna twee uur voordat de lange rijen waren opgelost. Daarna waren er geen problemen meer.

En daarmee was het jubileumconcert van Beppie voor de meeste van de 12.000 bezoekers op het Vrijthof in Maastricht alsnog één groot feest.

Zondag
Tijdens het tweede concert zondag waren er geen noemenswaardige problemen meer. Het aantal bezoekers was lager dan zaterdag omdat er alleen zitplaatsen waren. Die waren vooral bedoeld voor ouderen en mensen die moeilijk ter been zijn.

Deel dit bericht via
Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

Beppie Kraft grijpt in bij brand: 'Enorm geschrokken'
Beppie Kraft kondigt laatste grote concert aan
Extra concert Beppie Kraft op Vrijthof
Video: Fans klaar voor jubileumoptreden Beppie Kraft

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Uitgelicht
Bestel nu het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie