Man bekent bedreiging schooldirectie na zelfdoding leerling

Een man uit Rotterdam moet binnenkort voor de rechter verschijnen na het online bedreigen van directeuren van het Grotius College in Heerlen.

PVV boos over 'stempeiling' door gemeente Venlo

De PVV in het Limburgs Parlement vindt het ongehoord dat de gemeente Venlo van burgers wil weten of ze mogelijk voor de gemeenteraad op de PVV gaan stemmen.

Brandweer rukt uit voor flinke natuurbrand

De brandweer is er donderdagmiddag aan te pas moeten komen een natuurbrand bij Weert te blussen.

Fusiepartij doet als VENRAY Lokaal mee aan verkiezingen

VENRAY Lokaal is de naam van de nieuwe lokale fusiepartij die in maart meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Fietser gewond na aanrijding met cabrio in Venray

In Venray is donderdagochtend een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een cabrio.

Fietsster vindt drie vastgebonden honden langs kanaal

Een vrouw uit Grevenbicht heeft donderdagochtend drie honden gevonden die aan een boom langs de kanaaldijk waren vastgebonden.

Transportbedrijf verhuist: optocht van 40 zware voertuigen

Een bijzondere optocht trok donderdagochtend door de straten van Heythuysen. Transportbedrijf Herpertz verhuist naar de nieuwe locatie in Nederweert.

Auto belandt bovenop vangrail A76

Op de A76 bij Stein is donderdagochtend een auto bovenop de vangrail beland.

Zonovergoten Hemelvaart en tropisch weekend op komst

Korte broeken, korte rokjes, teenslippers, zonnebrillen en vooral zonnebrandcrème. Het kan allemaal uit de kast. Het kwik stijgt op Hemelvaartsdag naar zo'n 25 graden. De dagen daarna wordt het zelfs tropisch warm.

Bestuurder verliest macht over stuur en belandt in berm A76

Een automobilist is woensdagavond laat in de berm van de A76 bij Stein terechtgekomen.

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
Onderzoek naar internetfraude Limburg
Uitgelicht
Bent U slachtoffer geweest van internetfraude?

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Vul hier de enquête in
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
1limbrug middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nu ook de middag-nieuwsbrief.

Waarom de middag-nieuwsbrief? Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste ochtend-berichten. De mail is gevuld met drie top-berichten, waarvan één de 1Lunch. Zo ben je snel op de hoogte van de Limburgse actualiteit. Je kunt zelf bepalen welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, door in te schrijven op 1limburg.nl/inschrijven-nieuwsbrief en de checkboxen aan of uit te vinken. Als je al geabonneerd bent op de ochtend-nieuwsbrief kun je ook in de footer van een nieuwsbrief je ontvang-gegevens wijzigen. Veel leesplezier!

Ochtend- en middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg