Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV wacht moeilijke opdracht in return play-offs

Geplaatst opdonderdag 18 mei 2017 - 21:48
Bekijk media
  • 3
  • 1
Foto: Publiciteitsvisie

MVV heeft de eerste wedstrijd van de halve finale van de play-offs gelijkgespeeld. In Maastricht bleef het 1-1 tegen sc Cambuur.

Zondag volgt de return in Leeuwarden.

Blessure
MVV leek donderdagavond bij de warming up een tegenvaller te moeten incasseren toen doelman Bo Geens zich blesseerde. Na overleg met de clubarts en de trainersstaf begon Geens toch aan het duel. Bij MVV werd de geschorste aanvoerder Nick Kuipers vervangen door Shermaine Martina. Hij vormde met Steven Pereira het centrale duo achterin en dat bleef achterin redelijk goed overeind.

Opsteker
Een opsteker voor MVV volgde ook al vrij snel. Een snelle aanval via N'Koyi en Ippel werd in de 8e minuut door Nwakali doeltreffend afgerond, 1-0. Een mooie actie van topscorer Van de Streek zorgde in de 17e minuut voor de gelijkmaker.

Foto: Publiciteitsvisie

In het vervolg van de eerste helft kregen beide ploegen nog enkele kansjes maar werd er niet meer gescoord.

Strijdlust
Na rust begon MVV sterk en legde een paar goede aanvallen op de mat. Schroijen was wel dreigend maar zonder resultaat. Na een goed kwartier werd Cambuur iets sterker zonder dat het echt gevaarlijk werd. Met nog een kleine twintig minuten te spelen zette MVV nog eens aan. De thuisclub toonde veel strijdlust en inzet, maar kan met de 1-1 eindstand niet tevreden zijn. Cambuur wel en drong in de eindfase niet meer aan.

MVV wacht geen gemakkelijke opgave zondagmiddag half drie in Leeuwarden tegen de favoriet.

Foto: Publiciteitsvisie

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

MVV pakt winst in blessuretijd
Limburgs onderonsje: MVV tegen Roda in finale play-offs
MVV velt Volendam en wacht clash met De Graafschap
Geen MVV'er die duel met De Graafschap wil missen

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
1limbrug middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nu ook de middag-nieuwsbrief.

Waarom de middag-nieuwsbrief? Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste ochtend-berichten. De mail is gevuld met drie top-berichten, waarvan één de 1Lunch. Zo ben je snel op de hoogte van de Limburgse actualiteit. Je kunt zelf bepalen welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, door in te schrijven op 1limburg.nl/inschrijven-nieuwsbrief en de checkboxen aan of uit te vinken. Als je al geabonneerd bent op de ochtend-nieuwsbrief kun je ook in de footer van een nieuwsbrief je ontvang-gegevens wijzigen. Veel leesplezier!

Ochtend- en middag nieuwsbrief
Onderzoek naar internetfraude Limburg
Uitgelicht
Bent U slachtoffer geweest van internetfraude?

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Vul hier de enquête in