Verrassing: Max Verstappen bij zeepkistenrace in Valkenburg

Geheel onverwachts verscheen Max Verstappen zaterdag aan de start van de Red Bull Zeepkistenrace 2017 in Valkenburg. Maar daadwerkelijk mee rijden, dat zit er dit jaar niet in.

Spierwitte Verstappen geniet van zonvakantie

Er wordt niet geracet in de koningsklasse van de autosport. Max Verstappen geniet dan ook volop van zijn welverdiende vakantie.

Nieuwe coupe voor Max Verstappen

Max Verstappen heeft de schaar in zijn haar laten zetten en is blij met zijn nieuwe kapsel.

'We moeten Max een auto geven waarmee hij kan winnen'

Helmut Marko, topadviseur van Red Bull Racing, weet wat de renstal moet doen om racesensatie Max Verstappen te behouden. "We moeten hem een auto geven waarmee hij kan winnen."

ANP
Motorproblemen spelen Verstappen parten in Hongarije

Max Verstappen heeft dinsdagmorgen tijdens de testdag op de Hungaroring in Hongarije maar elf ronden kunnen rijden.

Problemen voor Verstappen tijdens eerste testdag

Een pechdag voor Max Verstappen. De eerste dag van het testtweeluik op de Hungaroring in Boedapest verliep niet geheel vlekkeloos.

Xavier: hopelijk wordt Max wat rustiger

Max Verstappen loste het incident met teamgenoot Ricciardo netjes op. Hopelijk wordt hij nu wel wat rustiger, zegt F1-analist Xavier Maassen.

Daniel Ricciardo: probleem met Max opgelost

Daniel Ricciardo en Max Verstappen hebben zondag na de Grote Prijs van Hongarije een goed gesprek gehad.

Red Bull-teambaas niet te spreken over tijdstraf Verstappen

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner is niet te spreken over de tijdstraf die Max Verstappen kreeg na de aanrijding met zijn Red Bull-teamgenoot Daniel Ricciardo.

Ricciardo ontvangt excuses van Verstappen

Max Verstappen heeft zijn excuses aangeboden aan Red Bull-teamgenoot Daniel Ricciardo, die hij per ongeluk uit de Grand Prix van Hongarije reed.

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie