Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maastrichts gezin vreest voor leven kinderen na aanslagen

Geplaatst opdinsdag 22 maart 2016 - 18:59
Alexander en Sascha Pinczowski, vermist na de aanslagen in Brussel.

De Maastrichtse familie Pinczowski zit in onzekerheid over het lot van hun kinderen na de aanslagen in Brussel.

Zoon Alexander en dochter Sascha vertrokken dinsdagochtend naar het vliegveld in Zaventem om te vliegen naar Amerika. Om 7:59 uur belden de kinderen nog met het thuisfront om te melden dat ze goed waren aangekomen op het vliegveld. Tijdens dat telefoontje hoorde de familie een ontploffing en glasgerinkel. Vervolgens werd de verbinding verbroken.

Onbereikbaar
Sinsdien zijn de kinderen onbereikbaar voor de familie. De moeder van het gezin zoekt nu via Facebook contact met mensen die nog iets van haar kinderen hebben vernomen. De familie is dinsdagmiddag naar Brussel gereisd, om de zoektocht daar voort te zetten. Volgens de vader zijn de autoriteiten volop bezig met het onderzoek, zo zegt hij tegen L1.

Informatie
De twintigers Alexander en Sascha wonen in de Verenigde Staten en waren op weg naar New York. Hun vader is een geboren en getogen Maastrichtenaar, die enige tijd als directeur werkte bij Chateau Sint Gerlach. Op dit moment is Pinczowski als docent verbonden aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Mensen die meer informatie hebben over de kinderen kunnen zich wenden tot de politie.

Lees hier alles over de aanslagen in Brussel en de gevolgen ervan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via: 
Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Ontdek de vernieuwde Limburger, nu 6 weken voor € 12,50

De Limburger is compleet vernieuwd. Een nieuwe, frisse vormgeving en vanaf nu elke zaterdag met een gratis weekendmagazine. Maak nu kennis met de vernieuwde Limburger voor slechts € 12,50 voor 6 weken.

limburger.nl/ontdek

Advertentie
Advertentie

nieuwsbrief

Elke ochtend op de hoogte van het meest recente en betrouwbare nieuws uit Limburg. Dat regelen wij voor je. Meld je nu aan.

Gerelateerde berichten

Belgische burgemeester: aanslag was te verwachten
Internationale klopjacht naar verdachte van aanslagen
Overzicht: tientallen doden bij aanslagen in Brussel
In beeld: Tientallen doden bij aanslagen in Brussel

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Weerfoto
Uitgelicht
Stuur je weerfoto in

We verzamelen iedere dag de mooiste weerfoto's van Limburg. Gemaakt door jou! Léon en Thijs zullen de mooiste kiekjes ook meenemen naar het weerbericht op tv.

Stuur ook je weerfoto in
Uitgelicht
Echte wielerliefhebbers dragen het L1-Wielerpetje!

Het meest gewilde object van het wielerseizoen: het L1-Wielerpetje. Met klepje omhoog natuurlijk!

Als je van wielrennen houdt, dan moet je dit petje natuurlijk hebben. En ze zijn gratis! We delen ze uit bij koersen dus houd goed in de gaten waar we aanwezig zullen zijn.

Kijk hier waar je het petje kunt scoren
Uitgelicht
Ontdek de vernieuwde Limburger, nu 6 weken voor € 12,50

De Limburger is compleet vernieuwd. Een nieuwe, frisse vormgeving en vanaf nu elke zaterdag met een gratis weekendmagazine. Maak nu kennis met de vernieuwde Limburger voor slechts € 12,50 voor 6 weken.

limburger.nl/ontdek
Uitgelicht
Kom op de cover van L-magazine van De Limburger

Zet jezelf op de cover van L-magazine en maak kans op een originele uitgave van L-magazine met jou op de cover en binnenin een reportage over jou. Kom naar een van onze promotiestands in Limburg of maak zelf je cover online.

delimburger.nl/coverfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 2 juli bij L1

Tour de L1mbourg is het reizend wielerprogramma door de provincie van L1, tijdens de Ronde van Frankrijk. Daarbij draait het de liefde voor de wielersport en de provincie Limburg. Iedere dag vanaf 13 uur op L1 Radio en vanaf 17:55 op L1 TV.

Volg het via L1.nl/TourdeL1mbourg