Overslaan en naar de inhoud gaan

Heemels weet niet hoe gestolen geld terug te betalen

Geplaatst opdinsdag 21 maart 2017 - 6:04
Michael Heemels.

Oud PVV-fractievoorzitter in Provinciale Staten Michael Heemels heeft nog geen idee hoe hij het geld gaat terugbetalen dat hij verduisterde van de fractie.

Dat zei hij in de talkshow van Jeroen Pauw.

Rechtszaak
Heemels
staat volgende week terecht voor de verduistering van 176.000 euro uit de partijkas. Hij gebruikte het geld om zijn drank- en drugsverslaving te betalen. Volgens Heemels wordt er wel gewerkt aan een regeling om het geld terug te betalen.

Terugval
Sinds zijn vertrek bij de PVV staat Heemels onder behandeling voor zijn drank- en drugsverslaving. De oud PVV'er vertelde in Pauw dat hij sinds zijn behandeling één keer een terugval heeft gehad toen zijn vriendin hem verliet, maar dat sinds hij eind vorig jaar weer helemaal droog staat.

Vrijdag schuift Heemels aan bij het L1-programma AvondGasten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via: 

appdownloads

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail  
 

Flinke vlammen bij een natuurbrand in Maastricht. Daar stond een berg hooi in brand.

Een bericht gedeeld door 1Limburg (@1limburg) op

Gerelateerde berichten

Heemels liet cocaïne leveren in garage Tweede Kamer
Michael Heemels betaalde PVV nog geen cent terug
PVV stelt referendum over Marokkaanse moskee Tegelen voor
Betalingen PVV’er Michael Heemels onderzocht

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
babyfoto 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
Uitgelicht
Boek nu een rondleiding achter de schermen bij L1!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio's en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Meer weten?
baby 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
Guido's Orchestra
Uitgelicht
Bestel nu de cd of dvd van Guido's Orchestra Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond in augustus 2016 beleefden Guido's Orchestra met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteerde hier samen met zijn orkest een wervelend muziekspektakel vol passie en vuur. U kunt hier nu ook thuis van genieten door middel van de dvd of cd van dit unieke concert! En wij maken het u makkelijk, u kunt deze nl. gewoon online bestellen in de L1 Shop!

Plaats hier uw bestelling
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Iedere zaterdag L1 Cultuurcafé op L1 Radio

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Meer over L1 Cultuurcafé