Festivals

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Essential Festival maakt thema bekend

Tijdens Essential Festival in Heerlen staat dit jaar het thema jungle centraal.

Sander Ruijters presentator op Pinkpop

Muziekdocent en cultuurschnabbelaar Sander Ruijters uit Eijsden is een van de vier presentatoren op Pinkpop.

Venloos dancefestival RUIS maakt eerste namen bekend

Het Dancefestival RUIS keert deze zomer terug op Greenpark Venlo en de eerste artiesten die plaatjes komen draaien zijn bekendgemaakt.

Solar voegt vier nieuwe namen aan affiche toe

De line-up van het Solar in Roermond begint stilaan vorm te krijgen. De organisatie maakt dinsdag vier nieuwe artiesten bekend die tijdens het festival naar De Weerd afreizen.

ZOKS Festival grijpt niet langer in oude doos

Het ZOKS Festival slaat een nieuwe weg in.

Bevrijdingsfestival strikt openingsact van Pinkpop

The Ten Bells, de band die de komende editie van Pinkpop aftrapt, is aan de affiche van het Bevrijdingsfestival in Roermond toegevoegd.

Overzicht van festivals in Limburg

De agenda puilt uit met diverse festivals in de provincie. 1Limburg zet ze voor je op een rijtje.

solar, festival, roermond
Maandag rechtszaak tussen Solar en klagende omwonenden

Het Solar-festival staat komende maandag voor het hekje. De organisatie staat voor de rechter in Roermond vanwege klachten van omwonenden.

Verkiezingsposters beplakt met 'Trump-uitspraak'

Door bijna heel Zuid-Limburg zijn in de nacht van woensdag op donderdag verkiezingsposters beplakt.

Previewfilmpje Groove Garden in 'Miami-stijl'

Op het deuntje van 'Miami' van Will Smith maakt festival Groove Garden de bezoekers alvast lekker met een previewfilmpje.

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Iedere zaterdag L1 Cultuurcafé op L1 Radio

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Meer over L1 Cultuurcafé
baby 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
Guido's Orchestra
Uitgelicht
Bestel nu de cd of dvd van Guido's Orchestra Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond in augustus 2016 beleefden Guido's Orchestra met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteerde hier samen met zijn orkest een wervelend muziekspektakel vol passie en vuur. U kunt hier nu ook thuis van genieten door middel van de dvd of cd van dit unieke concert! En wij maken het u makkelijk, u kunt deze nl. gewoon online bestellen in de L1 Shop!

Plaats hier uw bestelling
babyfoto 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
Uitgelicht
Boek nu een rondleiding achter de schermen bij L1!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio's en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Meer weten?
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in