Festivals

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Henny Vrienten: 'We spelen precies wat men wil horen"

Marco Borsato is verkouden en zegt het optreden deze vrijdagavond op Pop on Top in Valkenburg af. Gelukkig heeft Doe Maar nog een plekje vrij in de agenda.

Doe Maar vervangt Marco Borsato op festival Pop on Top

Marco Borsato heeft afgezegd voor het festival Pop on Top in Valkenburg. Hij zou daar vrijdag optreden.

Record aan creativiteit op Solar Weekend 2017

Het aantal creatieve deelnemers en kunstenaars op Solar in Roermond is dit jaar naar een recordhoogte gestegen.

Foodtruckfestival Maastricht trekt 40.000 bezoekers

Foodtruckfestival TREK in Maastricht heeft afgelopen weekend 40.000 bezoekers naar het Stadspark getrokken. Dit is ongeveer gelijk aan vorig jaar.

Video: Spetterend slot van Groove Garden

Dancefestival Groove Garden werd zondag afgesloten met een lichtshow en vuurwerk.

Chille derde dag op Groove Garden

De zondag Groove Garden is minder druk dan de zaterdag, maar mede dankzij een heerlijk zonnetje niet minder gezellig!

Video: gekkigheid bij Groove Garden

Dancefestival Groove Garden is niet alleen muziek, maar ook gekkigheid.

Groove Garden: Romantiek backstage met DJ Flow Real

Dat DJ Flow Real al helemaal opgezweept aan zijn set begint, ligt behalve aan de vibe op Groove Garden ook aan de romantiek.

Zonnige zaterdag Groove Garden maakt vrijdag weer goed

Na een verregende vrijdag, konden de Groove Garden-bezoekers op zaterdag niet alleen genieten van stampende beats maar ook van een heerlijk voorjaarszonnetje.

L1 live aanwezig bij Funpop

Kasteelpark Ter Horst is zaterdag en zondag weer het domein van Funpop. Voor de 21ste keer wordt het openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking gehouden.

Meer uit eigen keuken
1limbrug middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nu ook de middag-nieuwsbrief.

Waarom de middag-nieuwsbrief? Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste ochtend-berichten. De mail is gevuld met drie top-berichten, waarvan één de 1Lunch. Zo ben je snel op de hoogte van de Limburgse actualiteit. Je kunt zelf bepalen welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, door in te schrijven op 1limburg.nl/inschrijven-nieuwsbrief en de checkboxen aan of uit te vinken. Als je al geabonneerd bent op de ochtend-nieuwsbrief kun je ook in de footer van een nieuwsbrief je ontvang-gegevens wijzigen. Veel leesplezier!

Ochtend- en middag nieuwsbrief
Onderzoek naar internetfraude Limburg
Uitgelicht
Bent U slachtoffer geweest van internetfraude?

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Vul hier de enquête in
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg