Overslaan en naar de inhoud gaan

Ernstige verkeershinder tijdens sluiting Noorderbrug

Geplaatst opvrijdag 19 mei 2017 - 14:21
Luchtfoto van de Noorderbrug.
Foto: Gemeente Maastricht

Het verkeer in en rond Maastricht moet in de bouwvak rekening houden met ernstige hinder vanwege werkzaamheden aan de Noorderbrug.

Gelukkig komen Projectorganisatie Noorderbrugtracé en Maastricht Bereikbaar met maatregelen, acties en producten om reizigers slim van en naar Maastricht te laten komen.

Nieuw brugdeel
De
Noorderbrug gaat deels verlegd worden. Hierbij wordt een deel gesloopt om een nieuw brugdeel in te schuiven. Ondanks de relatief rustige periode waarin dit gaat gebeuren, wordt er toch grote verkeershinder verwacht.

Tips
Reizigers worden opgeroepen goed na te denken over hun vervoerskeuze: "pak de fiets, neem het OV of parkeer slim, bijvoorbeeld op een P+R." Volgens de partijen wordt grote hinder zo voorkomen en wordt de stad beter bereikbaar. Ook door gratis e-bikes, goedkope bus- en treinkaartjes en extra parkeerplekken in de stad aan te bieden, hoopt de gemeente de verkeersoverlast zoveel mogelijk te beperken.

Vanaf 22 augustus is de Noorderbrug weer volledig open.

Bekijk hier alle maatregelen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

Veel verkeershinder door werk Noorderbrug Maastricht
Dertig miljoen voor vervolg Maastricht Bereikbaar
Mijd jij de spits rondom Maastricht al?
2200 auto's minder in spits Maastricht

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
1limbrug middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nu ook de middag-nieuwsbrief.

Waarom de middag-nieuwsbrief? Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste ochtend-berichten. De mail is gevuld met drie top-berichten, waarvan één de 1Lunch. Zo ben je snel op de hoogte van de Limburgse actualiteit. Je kunt zelf bepalen welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, door in te schrijven op 1limburg.nl/inschrijven-nieuwsbrief en de checkboxen aan of uit te vinken. Als je al geabonneerd bent op de ochtend-nieuwsbrief kun je ook in de footer van een nieuwsbrief je ontvang-gegevens wijzigen. Veel leesplezier!

Ochtend- en middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg
Onderzoek naar internetfraude Limburg
Uitgelicht
Bent U slachtoffer geweest van internetfraude?

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Vul hier de enquête in