Zes bussen vanuit Geleen naar protest Tihange

Vanuit Geleen vertrekken zes bussen richting de protestactie tegen Tihange.

Actievoerders Tihange maken zich klaar voor mensenketting

Op verschillende plekken langs de route voor de protestactie tegen Tihange, komen actievoerders al samen om zich voor te bereiden op de mensenketting.

Zo reageert Twitter op mensenketting tegen Tihange

Zondag stond de grote protestactie tegen kerncentrale Tihange gepland. Met een menselijk lint van bijna 90 kilometer uiten demonstranten hun onvrede over het openblijven van de wankele kerncentrale.

Vangrail naast de snelweg
Auto slaat over vangrail A73

Op de A73 is bij Belfeld een auto over de vangrail geslagen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 6 onderscheidingen in Valkenburg a/d Geul

In de gemeente Valkenburg aan de Geul hebben woensdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Jan Schrijen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 12 onderscheidingen in Roermond

In de gemeente Roermond hebben woensdag 26 april twaalf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Rianne Donders-de Leest.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 2 onderscheidingen in Simpelveld

In de gemeente Simpelveld hebben woensdag 26 april twee inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Richard de Boer.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 9 onderscheidingen in Nuth

In de gemeente Nuth hebben woensdag 26 april negen inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Désirée Schmalschläger.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 5 onderscheidingen in Venray

In de gemeente Venray hebben woensdag 26 april vijf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 6 onderscheidingen in Maasgouw

In de gemeente Maasgouw hebben woensdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Stef Strous.

Meer uit eigen keuken
Instagram 1Limburg
Uitgelicht
Beeldend nieuws

Mooie opmerkelijke beelden van nieuws, weer en meer.

Naar Instagram
Uitgelicht
Mis niks van het OLS dankzij L1

Dit jaar strijkt het OLS neer in Merkelbeek. Omcirkel zondag 2 juli en zaterdag 8 juli maar alvast in je agenda. De optocht zenden we live uit op L1 TV, het kavelen zorgt voor ultiem spannende live radio en online houden we je op de hoogte met ons liveblog en een heel handig kaartje met afvallers.

Volg het OLS op L1.nl/OLS
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg