Vangrail naast de snelweg

Auto slaat over vangrail A73

Op de A73 is bij Belfeld een auto over de vangrail geslagen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 6 onderscheidingen in Valkenburg a/d Geul

In de gemeente Valkenburg aan de Geul hebben woensdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Jan Schrijen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 12 onderscheidingen in Roermond

In de gemeente Roermond hebben woensdag 26 april twaalf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Rianne Donders-de Leest.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 2 onderscheidingen in Simpelveld

In de gemeente Simpelveld hebben woensdag 26 april twee inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Richard de Boer.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 9 onderscheidingen in Nuth

In de gemeente Nuth hebben woensdag 26 april negen inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Désirée Schmalschläger.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 5 onderscheidingen in Venray

In de gemeente Venray hebben woensdag 26 april vijf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 6 onderscheidingen in Maasgouw

In de gemeente Maasgouw hebben woensdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Stef Strous.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 10 onderscheidingen in Eijsden-Margraten

In de gemeente Eijsden-Margraten hebben woensdag 26 april tien inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Dieudonné Akkermans

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 4 onderscheidingen in Beesel

In de gemeente Beesel hebben woensdag 26 april 4 inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Petra Dassen-Housen.

Lintjesregen
Lintjesregen 2017: 6 onderscheidingen in Heerlen

In de gemeente Heerlen hebben woensdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Ralf Krewinkel.

Meer uit eigen keuken
Onderzoek naar internetfraude Limburg
Uitgelicht
Bent U slachtoffer geweest van internetfraude?

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Vul hier de enquête in
Uitgelicht
Festivals in Limburg

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Festivals
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg
1limbrug middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nu ook de middag-nieuwsbrief.

Waarom de middag-nieuwsbrief? Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste ochtend-berichten. De mail is gevuld met drie top-berichten, waarvan één de 1Lunch. Zo ben je snel op de hoogte van de Limburgse actualiteit. Je kunt zelf bepalen welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, door in te schrijven op 1limburg.nl/inschrijven-nieuwsbrief en de checkboxen aan of uit te vinken. Als je al geabonneerd bent op de ochtend-nieuwsbrief kun je ook in de footer van een nieuwsbrief je ontvang-gegevens wijzigen. Veel leesplezier!

Ochtend- en middag nieuwsbrief
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!