Overslaan en naar de inhoud gaan

Agressieve vakantieganger bedreigt medereizigers met mes

Geplaatst opmaandag 19 juni 2017 - 19:54
Foto: Istock

In Spanje is zaterdagnacht een man aangehouden die zijn medereizigers in een bus van het Hoensbroekse bedrijf Boosten Reizen heeft bedreigd.

Ingrid Veldkamp-Bosma filmde de aanhouding en plaatste de video op de Facebookpagina van het bedrijf dat busvakanties organiseert.

Castella
De man werd in de buurt van Castella in de boeien geslagen, nadat hij uit de bus was gezet omdat hij zich had misdragen.

Ruzie
Volgens De Limburger zat de man niet vanaf het begin van de reis in de bus. Zo stapte hij pas in Salou samen met zijn vrouw op. Even later kreeg de man, die onder invloed van verdovende middelen leek te zijn, het met zijn partner aan de stok. Daarna reageerde hij zich ook verbaal af op zijn medepassagiers. Ook de buschauffeur moest het ongelden.

Mes
Bij de volgende stop ging het wel weer mis. De man ging bier kopen bij een supermarkt. Daarna was de hostess gebeten hond. Hij schold haar uit. Daarop werd besloten om de man uit de bus te zetten. Toen hij dat eenmaal in de gaten kreeg, haalde hij een mes tevoorschijn waarmee hij omstanders bedreigde.

De politie werd ingeschakeld en de agressieve vakantieganger werd in de boeien geslagen. Het is vooralsnog niet bekend waar de man vandaan komt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

Vermiste Maastrichtenaar Basiel (14) mogelijk in Spanje
Maastrichtse al week vermist, spoor leidt naar Spanje
Weertenaar blijft nuchter na heldhaftige reddingsactie
Vermiste Suzan uit Helden terecht, lot partner ongewis

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Uitgelicht
Bestel nu het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie